Skip to main content

Økologiske rawbarer

For os er økologi alt afgørende, fordi vi tror på at det er en del af vejen til at bevare jorden frodig og opretholde en levende natur.

Så naturligvis skulle Ganefryd Dadelkonfekt være en økologisk rawbar, og vi er stolte af at kunne repræsentere en bar med det danske røde øko-mærke.

Ganefryds historie

Ganefryd helsekost-butik er, som da vi åbnede i 1983, beliggende i Klostergade, i Århus Latinerkvarter.

Sunde fødevarer har altid været Ganefryds mål: I starten urte-theer, bønner, brune ris og makrobiotik, så uhomogeniseret mælk til de økologiske fødevarer dukkede op omkring 1980.

Ganefryd har lige fra starten sat en ære i at fremstille egne varer og har i dag eget bageri og cafe. Ud af disse varer opstod Ganefryds Dadelfryd i 2008 af Lone Bangs ideer (se ”Den Glutenfri Kogebog” af Anette Harbech Olesen og Lone Bang). Først var det til salg i Ganefryd, senere kom Jordens Frugter til, og da de viste sig at være sådan en succes, kom gradvis flere butikker til.

I Ganefryd udvikler vi hele tiden nye varianter af Dadelfryd. Først kommer de til salg i butikken, hvis de bliver en succes, kommer de til salg i de andre butikker, og hvem ved, en dag bliver den måske en ny Ganefryd Dadelkonfekt.

Back to top